Басейн

Басейнът е

отворен

Температура на водата

средно 24°

"Alpha SPA and pool" е развлекателният комплекс с най-големия плаж в региона на Банско и Добринище.

Порадвайте са на топлите слънчеви лъчи – в съчетание на чист планински въздух с открит минерален басейн, в обстановка на тишина, красота и спокойствие.

Можете да поплувате в плувния басейн потапяйки се втоплата минералната вода, като се радвате на природата.
В баровете на комплекса - във водата на самия басейн, на кулата над басейна или в близост до водата можете да се наслаждавате на атрактивни коктейли или освежаващи и тонизиращи напитки.

Освен големия плувен басейн комплексът предлага радости и за най-малките гости на плажа – малък басейн с топла минерална вода. 
Напълно безопасният детски басейн, където малчуганите плуват на воля, е едно истинско забавление на децата и спокойствие за родителите. Вашите деца играят във водата докато вие похапвате или релаксирате в откритото заведение на плажа, без да ги изпускате от очи.
Около басейните са поставени плочки, които са устойчиви на подхлъзване.

Не само наслада, но и здраве. В басейна се комбинира удоволствието от къпането с лечебното въздействие на минералната вода. 
Потапянето в минералния басейн възстановява силите след физическо натоварване, намалява нивото на стреса, помага при травми и разтягания.

Невероятно преживяване през зимата е потапянето в горещата минерална вода и  гледката на къпещи се хора в басейна, обграден със снежни преспи.

Центърът е захранен с минерална вода от собствен водоизточник. Водата в басейна се филтрира с модерни филтриращи съоръжения и отговаря на всички изисквания.